Supa de lămâie de linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, suc de lămâie, linte maro și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 24 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Rețete similare includ Supă De Linte Roșie Cu Lămâie, Supă de linte roșie cu lămâie, și Supă De Linte Cu Lămâie Și Rozmarin.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați bulionul de pui, 6 căni de apă, 1 ceapă mică, frunze de dafin, pătrunjel și cimbru. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de aproximativ 1 1/2 ore. Se strecoară și se rezervă 4 căni de bulion pentru rețetă. Rezervați bulionul rămas pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se toarnă cele 4 căni de bulion într-o oală mare de supă și se adaugă 4 căni de apă. Se amestecă linte și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1-1/2 Cană Supă De Pui
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa mare și gătiți până când este transparentă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați usturoiul și gătiți doar un minut, până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Așezați bietul în tigaie și gătiți până se ofilesc, aproximativ 5 minute. Mirosurile de aici sunt delicioase!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Transferați amestecul de bietă și ceapă în oala cu lintea. Se amestecă coriandrul și sucul de lămâie. Condimentați cu sare și lămâie suplimentară, dacă doriți. Fierbeți acoperit încă 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Kg Tortillas De Maíz
Linte
Chard Elvețian
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura