Supă de linte și spanac cu ardei roșu prăjit și melasă de rodie

Supă de linte și spanac cu ardei roșu prăjit și melasă de rodie
Supa de linte și spanac cu ardei roșu prăjit și melasă de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 213 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, linte, bulion de vită cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tocană de vinete și linte cu melasă de rodie, Folie de Hummus de linte cu Rețetă de melasă de rodie, și Ardei roșu-rodie melasă-și-nuc Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți primele 5 ingrediente într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Aruncați frunza de dafin și bățul de scorțișoară. Pune lintea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Așezați vinetele, ceapa și cimbru într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Stropiți cu ulei; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Coaceți la 450 timp de 30 de minute, amestecând după 15 minute. Se amestecă 1 cană bulion; coaceți 10 minute. Aruncați cimbru; adăugați amestecul de vinete la linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
LinteLinte
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se amestecă restul de 3 căni de bulion și pătrunjel; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați spanac; se amestecă ușor până când spanacul se ofilește. Se amestecă sare și piper. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri; stropiți fiecare porție cu 1 linguriță de melasă de rodie și acoperiți cu aproximativ 1 lingură de ardei gras roșu prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
9
Notă de vin: un vin funcționează bine cu aromele pământești, amare și dulci din această supă: pinot noir. Bunul pinot noir demonstrează o pământescitate proprie, plus o amărăciune atractivă și un "loc dulce" de fructe de cireș-rodie. Încercați Pedroncelli" F. Johnson Vineyard " 2003 din județul Sonoma, California (15 USD). - Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate89
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista