Nevoie de un supă fără gluten și vegetariană? Supa de linte roșie nepaleză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 191 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, turmeric măcinat, linte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir, Curry De Conopidă Nepaleză, și Pulau Nepalez Vas De Orez Basmati.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa, ghimbirul și jalapeo; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă 6 căni de apă și următoarele 4 ingrediente (prin pulbere cu cinci condimente); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute sau până când lintea este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Puneți o treime din amestecul de linte într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă amestecul de linte piure într-un castron mare. Repetați procedura de două ori cu amestecul de linte rămas. Se amestecă cilantro și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm