Supa de linte roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână roșii, boia de ardei, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, O altă supă, linte Baconie și supă de legume, și pentru supa de linte.
Instrucțiuni
1
Combinați lintea, usturoiul, chile, ghimbirul, ceapa, roșiile și suficientă apă pentru a acoperi într-o cratiță medie la foc mediu. Aduceți amestecul la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți până când lintea este fragedă, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Linte
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Ardei Iute
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți lintea gătită pentru a elibera o parte din amidon și descompuneți-le mai departe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte Fierte
Amidon
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mică de sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați semințele de chimen și gătiți până când acestea sfârâie și stropesc. Se amestecă ardeiul și turmericul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Se toarnă uleiul condimentat pe linte (fii pregătit pentru o sfârâie mare). Se amestecă pentru a se combina; se presară sare și un mic strop de miere. Se toarnă în boluri de supă și se ornează cu coriandru, un strop de iaurt, pene de lămâie sau lime.