Supa de linte marocană ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 135 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți garam masala, tulpini de țelină, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. 1547 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Linte Roșie Marocană, Supă De Linte Marocană, și Supă De Linte Marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați o oală medie cu un strat subțire de apă. La foc mare, sotati ceapa si usturoiul pana cand apa s-a absorbit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la fierbere. Continuați să gătiți aproximativ 15 minute sau până când lintea este complet gătită (s-au extins și sunt portocalii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
3 Bețișoare De Covrig
3
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Transferați 1/2 de supă în blender și piure sau folosiți un blender de imersie și piure până se omogenizează. Reveniți la oală și amestecați cu supa rămasă. Opriți focul, acoperiți și lăsați să se odihnească 5-10 minute, permițând aromelor să se îmbine înainte de servire.Informații Nutriționale