Supă De Linte Grecească

Supă De Linte Grecească
Reteta supa de linte greceasca ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 234 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți usturoi, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 435 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 100%. Încercați Supă De Linte Grecească Lemony, Supă de linte grecească (falsuri) pentru Miercurea Cenușii, și Supă de linte grecească cu Pita prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-o cratiță mare; acoperiți cu 1 inch de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se pune la foc mediu-mare și se aduce la fierbere; gătiți timp de 10 minute, apoi scurgeți lintea într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se usucă cratița, se toarnă 1/4 cană ulei de măsline și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați usturoiul, ceapa și morcovul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se toarnă linte, 1 litru de apă, oregano, rozmarin și frunze de dafin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
LinteLinte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Se amestecă pasta de roșii și se condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți până când lintea s-a înmuiat, 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
LinteLinte
7
Adăugați apă suplimentară dacă supa devine prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
8
Stropiți cu 1 linguriță ulei de măsline și oțet de vin roșu după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista