Supă de linte franceză dantelată cu vermut cu două țelină
Rețeta supă de linte franceză dantelată cu vermut cu două Celeries ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți țelină, inimă de țelină, inclusiv frunze, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Linte Franceză, Supă De Linte Franceză Kabocha, și Supă De Linte Franceză / Tocană.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat la gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentat fin, cu un finisaj lung și tanic.