Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de linte de lămâie libaneză. O porție conține 171 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 38 de cenți pe porție. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Orientul Mijlociu. 74 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, chimen măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Linte Libaneză, Supă De Linte Libaneză Cu Aragaz Lent, și Supă De Linte Roșie Libaneză Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare cu fund greu la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, telina si morcovii pana se inmoaie usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati pana cand parfumati, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați apă, linte, 2 linguri de pătrunjel proaspăt, sare, coriandru, chimen, piper negru și piper cayenne; se amestecă pentru a încorpora. Acoperiți și fierbeți până când lintea este fragedă, amestecând ocazional, 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Mafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Linte
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
4
Bateți untul și făina împreună într-o cratiță mică la foc mediu-mic; se amestecă constant până se îngroașă și se lipesc, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la minim, amestecând la fiecare 2 până la 3 minute, până se rumenesc, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateți pasta de făină în supa finită, câte o lingură, până când este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se servește cu pene de lămâie, 2 linguri de pătrunjel și o stropire de piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel