Supa de linte cu șuncă Serrano și Rucola este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 317 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de linte, sare și piper, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Pepene galben, șuncă Serrano și salată de rucola, și Salată de șuncă Serrano și rucola cu Salsa de rodie.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, acoperiți lintea cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Între timp, într-o oală de supă medie, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul feliat. Acoperiți și gătiți legumele la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 5 până la 6 minute. Adăugați cu grijă lintea și apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați pasta de roșii și 1/4 linguriță de ardei roșu zdrobit în supă și condimentați cu sare și piper negru. Gatiti supa la foc moderat pana cand lintea este frageda, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Linte
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
5
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul tocat și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
7
Adăugați șunca și un vârf generos de ardei roșu zdrobit în tigaie și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați rucola și gătiți până se ofilesc, cu 30 de secunde mai mult. Puneți supa de linte în boluri mari, garnisiți cu șuncă și rucola și serviți.