Supă de linte cu șuncă Leslie
Supa de linte cu șuncă Leslie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 250 de calorii, 17g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, morcovi, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Puiul fript al lui Leslie, Tartele cu nuci Pecan ale lui Leslie Malcoun, și Cotletele de mic dejun cu căpșuni ale lui Leslie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa și granulele de bulion de pui la fiert într-o oală de stoc, amestecând pentru a dizolva bulionul.
Puneți osul de șuncă în bulion clocotit, reduceți focul la mediu-mic și amestecați lintea. Se fierbe până când lintea începe să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se amestecă țelina, morcovii, ardeiul gras verde, ceapa, maghiranul și frunza de dafin în bulion și se fierbe până când lintea și legumele sunt fragede, 10 până la 20 de minute. Opriți focul și scoateți osul de șuncă din supă.
Tăiați șunca din os, cubați carnea și întoarceți carnea în supă, aruncând osul.