Supa de linte cu sfeclă aurie și Rutabaga necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 247 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.45 pe portie, veți obține o supă care servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de păstârnac, ceapă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Încercați Supă De Linte Franceză Aurie + Cadou, Supă De Linte De Pui Cu Nucă De Cocos Aurie, și Sfeclă Aurie Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si amestecati uleiul de masline, ceapa, morcovii, pastarnacul, sfecla, rutabaga si fenicul intr-o oala de supa la foc mediu pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
Păstârnac
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Morcov
Fenicul
Ceapă
Sfeclă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se amestecă bulionul de legume în legume și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Legume
3
Adăugați linte, cimbru uscat, frunze de dafin și pătrunjel. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 35 de minute. Condimentează cu sare și piper negru măcinat după gust.