Supa de linte cu Pancettan și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 572 calorii, 42G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 7 și costă 90 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți parmezan, pancetta, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Slow Cooker Supa de linte cu ciuperci și parmezan Gremolata, Salată de linte parfumată cu Pancetta, și Pancetta, linte franceză și risotto de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare; gătiți la foc mediu 9 minute sau până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați 1 cană de bulion, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă restul de 2 căni de bulion, apă, supă și frunze de dafin; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute. Aruncați frunza de dafin. Supă de lingură în boluri individuale; presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)