Supa de linte cu legume de iarnă prăjite Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 376 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână linte, sare kosher, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Linte Cu Legume De Iarnă, Legume Prăjite De Iarnă Cu Pansament Balsamic, și Supă de linte cu legume prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați cartoful dulce, păstârnacul, morcovul, 2 linguri de oțet, ulei și sare într-un castron mare; aruncați bine. Aranjați amestecul de legume într-un singur strat pe o tigaie mare căptușită cu folie; coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Grăsime De Porc înapoi
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
3
Gatiti pancetta intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 8 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Scoateți din tigaie cu o lingură pliată; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați șalotă și ceapă în picături în tigaie; gatiti 15 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați restul de 1 lingură de oțet, cimbru, usturoi și piper; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Adăugați vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați pancetta, linte și 4 căni de bulion în tigaie. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Linte
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați restul de 2 căni de bulion și legume prăjite în tigaie și fierbeți 15 minute, neacoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați bietă și gătiți 2 minute sau până se ofilesc.