Supa de linte curry cu lapte de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghee/unt clarificat, semințe de coriandru, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă de dovlecei de iarnă curry cu linte roșie, lapte de cocos și scoici, Supă De Linte Roșie Și Lapte De Cocos, și Supă De Linte Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Se toarnă mazărea galbenă și lintea roșie într-un bol de amestecare cu două linguri iaurt, chefir, zer, suc de lămâie sau oțet și se acoperă cu apă fierbinte cu doi centimetri. Lăsați lintea și mazărea despicată să se înmoaie timp de zece până la douăsprezece ore, apoi scurgeți-le și clătiți-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Galbenă împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Linte Roșie
Mazăre împărțită
Linte
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Chefir
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Încălziți o tigaie din fontă pe o flacără moderat mare până când este fierbinte, apoi aruncați semințele de coriandru, chimen, schinduf și cardamom, amestecând constant până când sunt bine prăjite, aproximativ două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Cardamom
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți condimentele prăjite din tigaie și zdrobiți manual cu un mortar și pistil sau macinați într-o râșniță de condimente. Topiți ghee într-o oală cu fund greu peste o flacără moderată, apoi aruncați șalotă și ghimbir, prăjind până la parfum – aproximativ trei până la patru minute. Amestecați condimentele prăjite, pudra de curry și ardeiul cayenne și continuați să gătiți încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Grăsime De Porc înapoi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă lintea înmuiată, clătită și scursă și mazărea împărțită în oală cu bulion de pui și sos de pește. Reduceți căldura și fierbeți supa până când lintea și mazărea despicată sunt fierte, aproximativ patruzeci și cinci de minute.Pureați supa cu un blender de imersie sau treceți-o printr-o moară de mâncare, apoi amestecați laptele de cocos și stafidele și continuați să fierbeți aproximativ zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De Pește
Mazăre împărțită
Linte
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Grăsime De Porc înapoi
5
Se servește cu iaurt, coriandru și var proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse