Supă de linte cu lapte de cocos

Supă de linte cu lapte de cocos
Supa de linte curry cu lapte de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghee/unt clarificat, semințe de coriandru, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă de dovlecei de iarnă curry cu linte roșie, lapte de cocos și scoici, Supă De Linte Roșie Și Lapte De Cocos, și Supă De Linte Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Se toarnă mazărea galbenă și lintea roșie într-un bol de amestecare cu două linguri iaurt, chefir, zer, suc de lămâie sau oțet și se acoperă cu apă fierbinte cu doi centimetri. Lăsați lintea și mazărea despicată să se înmoaie timp de zece până la douăsprezece ore, apoi scurgeți-le și clătiți-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Galbenă împărțităMazăre Galbenă împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Linte RoșieLinte Roșie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
LinteLinte
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
ChefirChefir
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2
Încălziți o tigaie din fontă pe o flacără moderat mare până când este fierbinte, apoi aruncați semințele de coriandru, chimen, schinduf și cardamom, amestecând constant până când sunt bine prăjite, aproximativ două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți condimentele prăjite din tigaie și zdrobiți manual cu un mortar și pistil sau macinați într-o râșniță de condimente. Topiți ghee într-o oală cu fund greu peste o flacără moderată, apoi aruncați șalotă și ghimbir, prăjind până la parfum – aproximativ trei până la patru minute. Amestecați condimentele prăjite, pudra de curry și ardeiul cayenne și continuați să gătiți încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă lintea înmuiată, clătită și scursă și mazărea împărțită în oală cu bulion de pui și sos de pește. Reduceți căldura și fierbeți supa până când lintea și mazărea despicată sunt fierte, aproximativ patruzeci și cinci de minute.Pureați supa cu un blender de imersie sau treceți-o printr-o moară de mâncare, apoi amestecați laptele de cocos și stafidele și continuați să fierbeți aproximativ zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
Mazăre împărțităMazăre împărțită
LinteLinte
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se servește cu iaurt, coriandru și var proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista