Supă De Linte Cu Cârnați Groși

Supă De Linte Cu Cârnați Groși
Supa de linte cu cârnați groși necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $1.32 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, roșii conservate, legături de cârnați de curcan și ceapă. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Supă groasă de linte și legume, Supă groasă de linte și legume, și Supă groasă de linte și legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apă și linte la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 18-22 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgere.
3
Într-un cuptor olandez, gătiți cârnații, ceapa, țelina și morcovii la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați usturoiul; gatiti 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Se amestecă bulionul, roșiile, cartoful, cimbru și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă linte; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
LinteLinte
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Serviți cu crutoane, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate74
Revista