Supă De Linte Cu Cârnați Groși

Supă De Linte Cu Cârnați Groși
Supa de linte cu cârnați groși necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $1.32 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, roșii conservate, legături de cârnați de curcan și ceapă. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Supă groasă de linte și legume, Supă groasă de linte și legume, și Supă groasă de linte și legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apă și linte la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 18-22 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgere.
3
Într-un cuptor olandez, gătiți cârnații, ceapa, țelina și morcovii la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați usturoiul; gatiti 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Se amestecă bulionul, roșiile, cartoful, cimbru și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă linte; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
LinteLinte
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Serviți cu crutoane, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate74
Revista