Supă de linte cu coriandru și chimen

Supă de linte cu coriandru și chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de linte cu coriandru și chimen. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 217 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână aur, ceapă, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Morcovi Și Mere Cu Chimen Și Coriandru, Supă De Avocado Cu Coriandru, Coriandru, Chimen Și Var, și Supă vegană de linte roșie cu lămâie și chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați toate ingredientele, cu excepția condimentelor suplimentare, sare, spanac și oțet în aragaz și aduceți la fierbere. Sigilați aragazul și gătiți la presiune ridicată timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute înainte de a utiliza o metodă de eliberare rapidă pentru a elibera presiunea. (Dacă nu aveți o oală sub presiune, puteți găti pur și simplu acest lucru pe aragaz până când lintea este fragedă, aproximativ o oră.) Verificați pentru a vă asigura că lintea și cartofii sunt fragede; dacă nu, gătiți, acoperit, dar nu la presiune, până când este gata, adăugând apă dacă pare prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Scoateți frunzele de dafin și adăugați condimentele suplimentare, sarea și spanacul. Verificați condimentele, adăugând mai mult chimen și coriandru după cum este necesar. Gatiti doar cateva minute pentru a ofili spanacul. Se amestecă oțetul sau sucul de lămâie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista