Supă de linte cu Bietă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de linte cu Bietă. O porție conține 295 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 81 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână smog elvețian, piper, strop de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de linte și brânză elvețiană, Supă Siriană De Linte, și Supă de linte roșie marocană cu Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală lintea.
Combinați lintea, apa și următoarele 6 ingrediente (apă prin frunze de dafin) într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până se înmoaie.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și chimenul; saut 10 minute sau până se rumenesc. Se amestecă amestecul de ceapă în amestecul de linte. Aruncați frunzele de dafin și pătrunjelul.
Adăugați smog în supă; fierbeți, neacoperit, 10 minute sau până când smogul este fraged.
Scoateți supa de pe foc. Se amestecă sucul și piperul. Polonic 1 1/3 cani supa în fiecare din 6 boluri; top fiecare portie cu 1 lingura iaurt.