Supă de linte cu Bietă

Supă de linte cu Bietă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de linte cu Bietă. O porție conține 295 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 81 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână smog elvețian, piper, strop de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de linte și brânză elvețiană, Supă Siriană De Linte, și Supă de linte roșie marocană cu Bietă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
2
Combinați lintea, apa și următoarele 6 ingrediente (apă prin frunze de dafin) într-un cuptor olandez mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa și chimenul; saut 10 minute sau până se rumenesc. Se amestecă amestecul de ceapă în amestecul de linte. Aruncați frunzele de dafin și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
LinteLinte
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați smog în supă; fierbeți, neacoperit, 10 minute sau până când smogul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
6
Scoateți supa de pe foc. Se amestecă sucul și piperul. Polonic 1 1/3 cani supa în fiecare din 6 boluri; top fiecare portie cu 1 lingura iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista