Supă De Legume Rădăcină Prăjită
Supa de legume rădăcină prăjită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cap la magazin și ridica mărar, ulei de măsline, CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Legume Rădăcină Prăjită, Supă De Legume Rădăcină Prăjită, și Supă De Legume Rădăcină Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați sfecla, Napul, păstârnacul și ceapa cu uleiul de măsline și întindeți într-un singur strat. Prăjiți legumele timp de aproximativ 20 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până se înmoaie și se rumenesc în jurul marginilor.
Transferați legumele într-o cratiță mare.
Adăugați stocul; acoperiți și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează. (Alternativ, utilizați un blender de imersie pentru a curăța supa.) Întoarceți supa în cratiță și reîncălziți ușor. Se condimentează cu sare și piper. Puneți supa în boluri adânci. Se acoperă cu o păpușă de crme frache și mărarul proaspăt tocat și se servește imediat.