Supă de legume rădăcinoase cu linte și Gruyulincrukre
Supa de legume rădăcinoase cu linte și Gruyincrucroyre ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 212 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Un amestec de bulion de pui, dovlecei de nucă, rădăcină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Legume Rădăcinoase Cu Gruyulucroyre, Tocană cremoasă de legume rădăcinoase cu crostini Gruyincroyre, și Tagine de legume rădăcinoase cu linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, acoperiți lintea cu 1 inch de apă și adăugați un vârf mare de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scurgere.
3
Într-o cratiță mare, gătiți pancetta la foc moderat, amestecând, până când cea mai mare parte a grăsimii a fost redată, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați usturoiul, morcovii, țelina, ceapa, cartoful, rădăcina de țelină, dovlecelul, rutabaga și frunza de dafin și gătiți la foc moderat timp de 2 minute, amestecând pentru a acoperi cu grăsime. Condimentează cu sare și piper și gătește până când legumele se înmoaie, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Telina
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți focul la minim și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
6
Se amestecă lintea, pătrunjelul și cimbru și se condimentează cu sare și piper. Se toarnă supa în boluri, se acoperă cu așchii Gruyre și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Linte
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional