Supa de legume prăjite și Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 665 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,82 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, cartofi Yukon gold, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Supă De Legume Prăjite Și Varză, Supă de fasole albă, varză și legume prăjite, și Supă De Varză De Legume.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți o tigaie cu jeleu cu un strat subțire de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Aranjați morcovii, roșiile, ceapa, dovleceii, cartofii și usturoiul pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Stropiți uleiul de măsline rămas peste legume; condimentează cu sare și piper. Întoarceți legumele cu o lingură pentru a ajuta la acoperirea uniformă cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se înmoaie, întorcându-se ocazional, 20 până la 30 de minute. Puneți legumele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
În timp ce legumele se prăjesc, puneți o tigaie mare la foc mediu. Zdrobiți cârnații italieni dulci și cârnații italieni fierbinți în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Italieni
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă 1/4 cană bulion de legume peste cârnați. Gătiti, rupând cârnații cu o lingură în timp ce gătește, până când cârnații sunt fierți și nu mai sunt roz, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
8
Transferați cârnații pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Tăiați dovleceii și morcovii în bucăți de 1/2 inch; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuțit De Toaletă
10
Cojiți căței de usturoi; se pune într-un blender cu roșii prăjite și ceapă și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se toarnă amestecul într-o oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se toarnă 1/2 cană de bulion pe tigaia cu jeleu. Răzuiți orice bucăți rumenite de pe suprafața tigaiei cu o lingură de lemn sau o spatulă; se toarnă bulion și bucăți rumenite în oală cu amestecul de roșii amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Se toarnă bulionul de legume rămas în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Adăugați kale, cimbru și frunze de dafin în amestec; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când varza este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cesti Catei De Usturoi
Kale
15
Adăugați cârnați, morcovi, cartofi, dovlecei, fasole garbanzo și fasole în supă; continuați să gătiți până când este fierbinte, aproximativ 10 minute. Subțiați supa cu mai mult bulion de legume după dorință. Condimentează cu sare și piper negru. Aruncați crenguțele de cimbru și frunza de dafin pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Cuțit De Toaletă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)