Supă de legume picantă și cremoasă
Supa de legume picante și cremoase ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 99 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Toateretete are 20 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână țelină, usturoi, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă Cremoasă De Legume, Supă Cremoasă De Legume, și Supă Cremoasă De Legume.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, morcovul și țelina până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi, frunze de dafin, pătrunjel, cimbru, rozmarin și buruieni de mărar; gătiți până când usturoiul este parfumat, 1 până la 2 minute.
Se toarnă apă în amestecul de ceapă și se aduce la fierbere. Se amestecă baza de pui în apa clocotită până se dizolvă, 1 până la 2 minute.
Adăugați roșiile cu ardei verzi, cartofi și fasole verde; aduceți supa la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Adăugați ciuperci rumenite în supă. Amestecați smântâna grea și varza în supă; gătiți până când varza este fragedă și supa este încălzită, aproximativ 5 minute.