Supă de legume la sfârșitul verii

Supă de legume la sfârșitul verii
Supa de legume de la sfârșitul verii este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, boabe de porumb, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cum sa faci cocktail-uri de vin congelate pentru sfârșitul verii bash, Supă De Legume De Vară, și Supă De Legume De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați bulionul, fasolea cannellini, dovlecelul, dovlecelul galben, fasolea verde, porumbul, ceapa, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Împărțiți amestecul între recipiente sigure pentru congelator. Congelați până când este gata de gătit, până la 3 luni. Gatiti-lamestec de supă Congelată1 / 4 cană crenguțe proaspete de mărar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați amestecul de supă congelată într-o cratiță. Se fierbe la foc mediu, parțial acoperit, timp de 10 minute. Descoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, 4 până la 5 minute. Se amestecă mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista