Supă De Legume Din Orz De Vită

Nevoie de un fel principal fără lactate? Supa de legume din orz de vită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 376 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 7369 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de dafin, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de vită, orz și legume, Supă De Vită Și Orz De Legume, și Supă De Vită Și Orz De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent, gătiți friptura de chuck până când este foarte fragedă (de obicei 4 până la 5 ore la înălțime, dar poate varia în funcție de diferite aragazuri lente).
Adăugați orz și frunze de dafin în ultima oră de gătit.
Scoateți carnea și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii. Aruncați frunza de dafin. Puneți deoparte carnea de vită, bulionul și orzul.
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu-mare.
Sotati morcovii, telina, ceapa si legumele amestecate congelate pana cand sunt fragede.
Adăugați apă, cuburi de bouillon de vită, zahăr, 1/4 linguriță de piper, roșii tocate tocate și amestec de vită/orz. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 10 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper suplimentar după gust.