Supă De Legume Din Carne De Vită Cu Aragaz Lent

Supă De Legume Din Carne De Vită Cu Aragaz Lent
Supa de legume din carne de vită Slow Cooker ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 346 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 842 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de porumb de sâmbure, carne de tocană de vită, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Supă De Vită De Legume Cu Aragaz Lent, Supă De Legume Din Carne De Vită Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker Carne De Vită Supa De Orz De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea, porumbul, fasolea verde, morcovii, cartofii, roșiile, amestecul de supă și sarea și piperul după gust în aragazul lent; amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Gatiti la minim cel putin 6 ore.
3
Adăugați apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista