Supă De Legume De Vită
Supa de legume de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 171 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, ketchup, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, Supă De Friptură (Supă De Legume De Vită), și Supă De Legume De Vită.
Instrucțiuni
Gatiti carnea in ulei incins la foc mediu-mare intr-un cuptor olandez mare 6-8 minute sau pana se rumeneste.
Se amestecă legumele amestecate congelate, următoarele 9 ingrediente și 1 1/2 qt. apă, amestecând pentru a slăbi particulele din partea inferioară a cuptorului olandez. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare; acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 55 până la 60 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Knorr Chicken Bouillon cube.