Supa de legume de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 171 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, ketchup, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, Supă De Friptură (Supă De Legume De Vită), și Supă De Legume De Vită.
Instrucțiuni
1
Gatiti carnea in ulei incins la foc mediu-mare intr-un cuptor olandez mare 6-8 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se amestecă legumele amestecate congelate, următoarele 9 ingrediente și 1 1/2 qt. apă, amestecând pentru a slăbi particulele din partea inferioară a cuptorului olandez. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare; acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 55 până la 60 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Mixte
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Knorr Chicken Bouillon cube.