Supa de legume de primăvară ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 67 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 58 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cartofi, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Kraft Recipes are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Legume De Primăvară, Supă De Legume De Primăvară, și Supă De Legume De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți margarina într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați prazul, morcovii și țelina; gatiti 5 min. sau până la crocant-fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați dovleceii și cartofii; gătiți și amestecați 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Adăugați bulion de pui, sos de paste, sare, piper și cimbru; se fierbe 30 până la 40 min. sau până când cartofii sunt fragede, amestecand ocazional.