Supa de legume de porc este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 259 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 1,48 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Toamna. Un amestec de frunze de dafin, sare, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Legume De Porc, Supă De Legume De Porc, și Supă De Porc De Legume.
Instrucțiuni
1
Presărați carnea de porc cu pudră de usturoi. Într-o tigaie mare, carne de porc maro în ulei; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Transferați la un 4-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.