Supa de legume de porc este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 259 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 1,48 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Toamna. Un amestec de frunze de dafin, sare, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Legume De Porc, Supă De Legume De Porc, și Supă De Porc De Legume.
Instrucțiuni
1
Presărați carnea de porc cu pudră de usturoi. Într-o tigaie mare, carne de porc maro în ulei; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Măsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Transferați la un 4-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.