Supă De Legume De Porc

Supă De Legume De Porc
Supa de legume de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 340 calorii, 52G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână carne de porc, morcovi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Porc De Legume, Supă De Legume De Porc, și Supa de legume cu cotlet de porc prăjit al bunicii Neely pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați roșiile, morcovii, ceapa și carnea de porc. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Se adaugă sare și se aduce la fierbere timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se ia de pe foc și se servește.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista