Supă De Legume De Paște
Supa de legume de Paște ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 48 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 14. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, bulion de pui, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cupe De Legume De Paște, supa de legume , cum se face supa de legume mix, și Supă de fasole albă toscană cu Rabe de Broccoli – o întorsătură complet diferită pe supa de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un cuptor olandez mare; amestecați șofranul, dacă doriți. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când legumele sunt fragede. Supa polonic în fiecare din 14 boluri; se presara cu coriandru.