Nevoie de un supă fără gluten și vegană? Supa de legume de iarnă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, sare, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Supă De Legume De Iarnă, Supă De Legume De Iarnă, și Supă De Legume De Iarnă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul; gătiți, amestecând ocazional, 4 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă roșiile și următoarele 7 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore