Supă De Legume De Iarnă

Supă De Legume De Iarnă
Supa de legume de iarnă este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă foarte accesibilă pentru Toamna. Este adus la tine de Epicurious. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de mărar, bulion de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Rețete similare includ Supă De Legume De Iarnă, Supă De Legume De Iarnă, și Supă De Legume De Iarnă.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa cu frunza de dafin si 1/2 lingurita sare in ulei intr - o oala grea de 4 pana la 5 litri la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați morcovul și țelina și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Se amestecă pasta de roșii și se gătește, amestecând, 1 minut, apoi se adaugă cartoful dulce, aurul Yukon, bulionul, apa și 1/4 linguriță de piper. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Aruncați frunza de dafin. Pur și simplu 1 cană de supă într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) și reveniți la oală. Aduceți la foc mic, apoi amestecați mazărea și mărarul și gătiți până când mazărea este încălzită, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista