Supă de legume" de două ori fiartă " cu fasole albă
Supa de legume" de două ori fiartă " cu fasole albă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 298 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Dacă aveți la îndemână varză savoy, ulei de măsline, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Supă de orz de legume cu fasole albă și Kale, Supă de legume italiană cu aragaz lent cu fasole albă, și Salată de legume de primăvară cu fasole albă și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea nordică mare într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mare De Nord
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi fasolea cu 3 inci; lăsați să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
3
Scurgere. Reveniți la cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați suficientă apă rece proaspătă pentru a acoperi fasolea cu 3 inci. Fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
5
Scurgere. Puree 1 cană de fasole în procesor. Puneți deoparte fasolea curată și fasolea întreagă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
6
Încălziți 4 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se adauga ceapa tocata si patrunjelul; saut 3 minute. Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Pătrunjel
Ceapă
8
Adaugati legumele ramase si pancetta; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
2 Cepe Roșii Tăiate
9
Adăugați 10 căni de bulion de pui, fasole piure și fasole integrală. Acoperiți; fierbeți până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 1 1/2 ore. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece. Acoperi; se răcește peste noapte.