Supă de legume" de două ori fiartă " cu fasole albă

Supă de legume
Supa de legume" de două ori fiartă " cu fasole albă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 298 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Dacă aveți la îndemână varză savoy, ulei de măsline, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Supă de orz de legume cu fasole albă și Kale, Supă de legume italiană cu aragaz lent cu fasole albă, și Salată de legume de primăvară cu fasole albă și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea nordică mare într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mare De NordFasole Mare De Nord
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi fasolea cu 3 inci; lăsați să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
3
Scurgere. Reveniți la cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați suficientă apă rece proaspătă pentru a acoperi fasolea cu 3 inci. Fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
5
Scurgere. Puree 1 cană de fasole în procesor. Puneți deoparte fasolea curată și fasolea întreagă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
6
Încălziți 4 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se adauga ceapa tocata si patrunjelul; saut 3 minute. Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
8
Adaugati legumele ramase si pancetta; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
9
Adăugați 10 căni de bulion de pui, fasole piure și fasole integrală. Acoperiți; fierbeți până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 1 1/2 ore. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece. Acoperi; se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
LegumeLegume
FasoleFasole
10
Aduceți supa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
11
Scoateți pancetta. Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
12
Stropiți uleiul rămas peste supă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista