Supă de legume cu hamburger

Supă de legume cu hamburger
Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă supa de legume cu hamburger. Această rețetă servește 10 și costă 40 de cenți per porție. O porție conține 48 de calorii, 2 g de proteine și 0 g de grăsimi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 1 oră. Este perfect pentru toamna. Mergeți la magazin și luați cartofi, țelină, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați supa de legume cu hamburgeri, supa de legume copioasă cu hamburger și supa de legume ușoară pentru hamburger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau un cuptor olandez, rumeniți carnea de vită; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Dovlecel Tăiat Cubulețe, Dovleac Galben De Vară și/sau Dovleac2 Căni De Dovlecel Tăiat Cubulețe, Dovleac Galben De Vară și/sau Dovleac
2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente
3
Adăugați ingredientele rămase; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 45-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Pui La Rotisor Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Piept De Pui Mici)Felii Subțiri De Pui La Rotisor Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Piept De Pui Mici)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSupăAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista