Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Supă de legume cu găluște. Această rețetă are 20 de porții și costă 50 de cenți per porție. O porție conține 101 calorii , 3 g de proteine și 0 g de grăsimi . Dacă ai la îndemână praf de copt, fasole verde tăiată, sare și piper și alte câteva ingrediente, o poți prepara. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute . Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . Cu un scor de 76% , acest fel de mâncare este bun. Supa de roșii cu găluște , Găluștele de cartofi picante acoperite cu aluat Aloo Bonda ~ și Găluștele cu mere în sos Fanta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o oală, puneți oasele de vită, apa, o ceapă și o frunză de dafin. Aduceți la fierbere. Îndepărtați spuma. Reduceți focul la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 3 ore sau până când carnea se desprinde de pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De Vită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Aruncați oasele, ceapa și foaia de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Îndepărtați carnea de pe oase și tăiați-o cubulețe. Îndepărtați grăsimea din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați carnea, ceapa rămasă tăiată în sferturi, legumele rămase, orzul și pătrunjelul în oală. Potriviți de sare și piper după gust. Acoperiți și gătiți timp de 1 oră sau până când orzul și legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Orz
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Pentru găluște, combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați laptele și amestecați doar până se umezește. Turnați laptele cu lingurițe peste lichidul care fierbe. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10-15 minute sau până când o scobitoare introdusă într-o găluște iese curată (nu ridicați capacul în timp ce fierbe la foc mic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier