Supă de legume cu găluște

Supă de legume cu găluște
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Supă de legume cu găluște. Această rețetă are 20 de porții și costă 50 de cenți per porție. O porție conține 101 calorii , 3 g de proteine și 0 g de grăsimi . Dacă ai la îndemână praf de copt, fasole verde tăiată, sare și piper și alte câteva ingrediente, o poți prepara. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute . Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . Cu un scor de 76% , acest fel de mâncare este bun. Supa de roșii cu găluște , Găluștele de cartofi picante acoperite cu aluat Aloo Bonda ~ și Găluștele cu mere în sos Fanta sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o oală, puneți oasele de vită, apa, o ceapă și o frunză de dafin. Aduceți la fierbere. Îndepărtați spuma. Reduceți focul la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 3 ore sau până când carnea se desprinde de pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Aruncați oasele, ceapa și foaia de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Îndepărtați carnea de pe oase și tăiați-o cubulețe. Îndepărtați grăsimea din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați carnea, ceapa rămasă tăiată în sferturi, legumele rămase, orzul și pătrunjelul în oală. Potriviți de sare și piper după gust. Acoperiți și gătiți timp de 1 oră sau până când orzul și legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
OrzOrz
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Pentru găluște, combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați laptele și amestecați doar până se umezește. Turnați laptele cu lingurițe peste lichidul care fierbe. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10-15 minute sau până când o scobitoare introdusă într-o găluște iese curată (nu ridicați capacul în timp ce fierbe la foc mic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista