Supă de legume cu carne de vită și tăiței
Ciorba de legume cu carne de vită și tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 214 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați legume, smântână, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă de legume cu carne de vită și tăiței, Supă De Vită Cu Legume Zesty, și Supă Rapidă Asiatică De Vită, Legume Și Tăiței.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez sau în cratița mare, se rumenesc carnea de vită măcinată la foc mediu-mare până se gătește bine.
Adăugați apă, roșii, legume, bulion și pachet de condimente din amestecul de supă; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Rupeți tăiței ramen; adăugați la supă. Fierbeți 3 până la 5 minute sau până când tăiței sunt fragede, amestecând ocazional pentru a separa tăiței.
Pentru a servi, puneți supa în boluri individuale de supă. Completați fiecare porție cu 1 lingură de smântână.