Supă De Legume Cu Brânză

Supă De Legume Cu Brânză
Supa de legume cu brânză este o fără gluten supă. Această rețetă face 4 porții cu 158 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză mozzarella parțial degresată, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Supă de ceapă roșie balsamică caramelizată cu crutoane cu vârf de brânză, Supă De Brânză De Legume I, și Supă De Brânză Vegetală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele 10 ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20-25 de minute sau până când se încălzește și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Puneți supa în boluri rezistente la cuptor. Topiți fiecare cu crutoane și brânză. Broil 6 în. de la căldură până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista