Supă de legume-carne de vită cu aragaz lent cu Okra

Supă de legume-carne de vită cu aragaz lent cu Okra
Slow Cooker Veggie-supa de vită cu Okra ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de cartofi, sare și piper, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Încercați Supă Ușoară De Gătit Lent Cu Carne De Vită Veggie, Tocană de vită și legume cu aragaz lent, și Aragaz Lent Supă Cremoasă De Legume Și Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa până când carnea de vită se rumeneste uniform și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți grăsimea.
3
Într-un aragaz lent, amestecați carnea de vită și ceapa, roșiile tăiate cubulețe, roșiile tăiate cubulețe italiene, legumele, okra, cartofii, ketchup-ul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
BameBame
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Acoperiți aragazul lent și gătiți 4 ore la minim.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista