Supă de legume-carne de vită cu aragaz lent cu Okra

Slow Cooker Veggie-supa de vită cu Okra ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de cartofi, sare și piper, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Încercați Supă Ușoară De Gătit Lent Cu Carne De Vită Veggie, Tocană de vită și legume cu aragaz lent, și Aragaz Lent Supă Cremoasă De Legume Și Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa până când carnea de vită se rumeneste uniform și ceapa este fragedă.
Într-un aragaz lent, amestecați carnea de vită și ceapa, roșiile tăiate cubulețe, roșiile tăiate cubulețe italiene, legumele, okra, cartofii, ketchup-ul, sarea și piperul.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi.
Acoperiți aragazul lent și gătiți 4 ore la minim.