Supă De Kale Portugheză
Supa de Kale portugheză este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 10 porții. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 211 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oase de supă de vită, apă, cârnați chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 88%. Încercați Supă De Kale Portugheză, Supă De Kale Portugheză, și Supă De Kale Portugheză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea în două ori volumul lor de apă 8 ore sau peste noapte.
Într-o oală mare, așezați fasolea scursă, chorizo, oasele de supă și 1 litru de apă (sau mai mult, după cum este necesar pentru a acoperi). Gatiti la foc mediu pana cand fasolea abia incepe sa fie frageda, 1 ora.
Amestecați varza, varza, cartofii și suficientă apă fierbinte pentru a acoperi. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede, 20 de minute. Condimentează cu sare și piper.