Supă De Hamburger

Supă De Hamburger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de Hamburger. Această rețetă servește 12. O porție conține 290 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Seria De Supă De Vită-Partea 4: Supă De Hamburger, Supă De Hamburger, și Supă De Hamburger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu-mare, rumenim carnea cu ceapa, țelina și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți oala de pe foc și scurgeți cât de multă grăsime puteți. (Aruncați grăsimea odată ce se răcește.) Puneți oala la foc și adăugați restul ingredientelor. Se amestecă pentru a se combina, apoi se aduce la fierbere. Reduceți focul, apoi acoperiți oala și fierbeți supa încă 15-20 de minute, până când cartofii sunt fragede, dar nu prea moale. Supa ar trebui să fie oarecum groasă, dar dacă doriți să fie mai "supă", adăugați 1 până la 2 căni mai mult bulion sau apă fierbinte și încălziți. Gustați și reglați condimentele, adăugând mai multă sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Serviți cu pâine crustă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista