Supa de găluște de pui necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.35 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 225 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piept de pui, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Încercați Supă De Găluște De Pui, Supă de găluște de pui, și Supă De Găluște De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați 3 căni de pui gătit, ouă, 3/4 cană bulion de pui, 1 cană făină, pătrunjel, 2 lingurițe sare, piper și tarhon. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Fiert
Supă De Pui
Tarhon
Pătrunjel
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o oală mare, aduceți 4 căni de bulion de pui la fiert. Aruncați amestecul de găluște cu linguri rotunjite în bulion fierbinte. Se fierbe la foc mic, neacoperit, 5 până la 8 minute, până se formează bine și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie. Rezervați lichidul de gătit pentru găluște.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
4
Într-o oală mare topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa, telina si usturoiul in unt pana cand ceapa este translucida. Se amestecă 1/2 cană de făină până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
țelină
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă 2 litri de bulion de pui, amestecând continuu. Aduceți la fierbere. Introduceți 1 1/2 lingurițe de sare și morcovi. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Morcov
Sare
6
Se amestecă găluște, lichid rezervat și 3 căni de pui gătit. Fierbeți încă 15 minute înainte de servire.