Supă De Găluște De Creveți

Supă De Găluște De Creveți
Supa de găluște de creveți ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de morcov, tulpină de țelină, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de găluște de creveți și arpagic, Găluște de creveți Suimono (supă limpede), și Umplutură De Găluște De Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți bulionul, ceapa, ghimbirul, morcovul, țelina și sosul de soia la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți parțial și fierbeți timp de 20 de minute. Se strecoară bulionul; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în oală și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
MorcovMorcov
țelinățelină
GhimbirGhimbir
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați câteva găluște, având grijă să nu înghesuiți oala. Fierbeți până când găluștele plutesc la suprafață și creveții din interior devin roz (tăiați unul în jumătate pentru a verifica), 3 până la 4 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera găluștele pe o farfurie; pus deoparte. Repetați cu găluștele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați mazărea și fierbeți până la verde strălucitor, aproximativ 3 minute. Întoarceți găluștele gătite în bulion pentru a se încălzi. Puneți supa în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
MazăreMazăre
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista