Supă De Găluște
Supa de găluște ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 388 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână apă, ulei vegetal, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă De Găluște, Supă De Găluște De Legume, și Supă de legume și găluște.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea. Crăpați oul într-o cană de măsurare și adăugați suficientă apă pentru a egala 1 cană.
Bateți cu o furculiță. Amestecați treptat oul-apă și uleiul în amestecul de făină cu furculița până se formează un aluat moale. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca aluatul până când este neted și nu mai lipicios, adăugând mai multă făină sau apă după cum este necesar. Acoperiți vasul și lăsați-l deoparte până când cartofii sunt gata.
Puneți cartofii într-o oală mare cu sarea și apa și aduceți la fierbere. Gatiti timp de 10 pana la 15 minute, pana cand cartofii sunt fragede.
Între timp, topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați slănina și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa este aurie și slănina este gătită. Pune deoparte.
Când cartofii sunt fierți, ciupiți bucăți mici de aluat și aruncați-le în apa clocotită a cartofului. Întoarcerea aluatului în mână vă va ajuta să nu vă lipiți de degete. Odată ce toate găluștele au fost adăugate, puteți amesteca slănina și ceapa. Puneți o parte din apa din supă în tigaie și rotiți-o pentru a curăța toate bucățile și sucurile gustoase.
Se toarnă înapoi în supă. Opriți supa și lăsați să stea câteva minute înainte de servire.