Supă De Guadalajara
Supa de Guadalajara este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1558 calorii, 93G de proteine, și 111g de grăsime pe porție. Un amestec de usturoi, oregano, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare includ Orez Cu Coriandru Guadalajara, Orez Spaniol Guadalajara, și Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea. Într-o cratiță mare la foc mediu, adăugați fasolea și suficientă apă pentru a fi la 2 inci deasupra fasolei. Se aduce la fierbere timp de 2 minute și se ia de pe foc. Acoperiți, lăsați să se înmoaie timp de 1 oră și scurgeți.
Într-un cuptor olandez mare la foc mediu, sotati coastele in ulei pana se rumenesc.
Scoateți coastele din cuptorul olandez și puneți-le deoparte.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează 5 minute, sau până se înmoaie.
Adăugați fasolea, coastele, bulionul, apa, pudra de chili, oregano, chimen, sare, piper negru măcinat și coriandru proaspăt. Acoperiți și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți coastele, lăsați să se răcească și scoateți carnea din oase. Întoarceți carnea în bulion. Se răcește bulionul până când grăsimea se ridică la suprafață și se îndepărtează grăsimea. Aduceți înapoi la fierbere și reduceți focul la minim. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.