Supă de fenicul, praz și cartofi
Supa de fenicul, praz și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție conține 72 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 61 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, semințe de fenicul, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă de praz, cartofi și fenicul cu slănină, Supă prăjită de usturoi, cartofi, praz și fenicul, și Supă răcită de cartofi-praz cu fenicul și năsturel (vichyssoise) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați bulb de fenicul și praz; saut 4 minute.
Adăugați cartofi, apă, sare, semințe de fenicul, piper și bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful este fraged.
Așezați jumătate din supă într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă supa în piure într-un castron. Repetați procedura cu supa rămasă. Puneți supa în piure în tigaie; fierbeți 5 minute sau până când este ușor groasă.
Garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți.