Supă de fenicul, praz și cartofi

Supă de fenicul, praz și cartofi
Supa de fenicul, praz și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție conține 72 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 61 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, semințe de fenicul, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă de praz, cartofi și fenicul cu slănină, Supă prăjită de usturoi, cartofi, praz și fenicul, și Supă răcită de cartofi-praz cu fenicul și năsturel (vichyssoise) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați bulb de fenicul și praz; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați cartofi, apă, sare, semințe de fenicul, piper și bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Așezați jumătate din supă într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă supa în piure într-un castron. Repetați procedura cu supa rămasă. Puneți supa în piure în tigaie; fierbeți 5 minute sau până când este ușor groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista