Supă De Fenicul De Fasole Albă

Supa de fenicul de fasole albă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 182 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, roșii conservate, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste De Dovlecei, Fenicul Și Fasole Albă, Gratin de Bietă elvețiană, fenicul și fasole albă, și Salată De Iarnă De Conopidă, Fenicul Și Fasole Albă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, sotati ceapa si feniculul in ulei pana se inmoaie.
Adăugați bulionul, fasolea, roșiile, cimbru, piper și frunza de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când feniculul este fraged.
Aruncați frunza de dafin.
Adăugați spanac; gatiti 3-4 minute mai mult sau pana cand spanacul este ofilit.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Jeroboam) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.