Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de fenicul de castane ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, șalotă, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă de castane și fenicul, Supă de castan-fenicul cu Chutney de mere-nuc, și Pâine de fenicul și castan cu gust de afine.
Instrucțiuni
1
Tăiați grosolan castanele, rezervând 1/3 cană pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
2
Gatiti ceapa si prazul in 2 linguri de unt intr-o oala grea de 5 litri la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se adaugă vin și se fierbe până se evaporă aproape tot lichidul, aproximativ 1 minut. Se amestecă fenicul, bulionul, castanele (cu excepția garniturii) și apa, apoi se fierbe, acoperit, 20 de minute. Se amestecă jumătate și jumătate și se răcește ușor amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Fenicul
Bulion
Apă
Vin
4
Amestec pur și simplu în loturi într-un blender până se omogenizează, transferându-se într-un castron (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Întoarceți supa în oală și aduceți la foc mic, subțierea cu apă, dacă doriți. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Grăsime De Porc înapoi
5
În timp ce supa se reîncălzește, încălziți restul de 4 linguri de unt într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati castanele rezervate cu sare și piper după gust, amestecând continuu, până când sunt crocante și untul se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Castane
Unt
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Serviți supa acoperită cu castane și stropită cu unt rumenit.