Supă de fasole și slănină

Supă de fasole și slănină
Supa de fasole și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 252 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână țelină, sare kosher, fasole great northern și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fasole cu supă de slănină, Supă de fasole și slănină, și Fasole cu supă de slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor sau o cratiță olandeză mare, prăjiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Se lasă să se răcească, se toacă și se lasă deoparte. La foc mediu, adăugați morcovul în tigaia picurată în cuptorul olandez și sotati timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați țelina, ceapa și usturoiul, amestecând bine și gătind încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați fasolea și 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Lăsați să fiarbă timp de 10 minute. Descoperiți și, cu o mașină de tocat cartofi sau o lingură mare cu fante, zdrobiți parțial amestecul de fasole până se îngroașă ușor. Se amestecă pătrunjelul, sarea, piperul și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Se servește fierbinte.Bacsis: puteți înlocui fasolea lima, cannellini sau borlotti cu fasolea great Northern din această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Pudra De Usturoi1 Lingura Pudra De Usturoi
Fasole BorlottiFasole Borlotti
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista