Supă de fasole și slănină
Supa de fasole și slănină este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 292 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pudră de chili, fasole cannellini și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Fasole cu supă de slănină, Fasole cu supă de slănină, și Supă de fasole și slănină marină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie.
Adăugați ceapa, pudra de chili și muștarul la picături în tigaie; saut 3 minute. Se amestecă slănina, apa și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 7 minute. Mash parțial fasole cu un masher de cartofi.