Supă de fasole și orz: Minestra di Fagioli
Supă de fasole și orz: Minestra di Fagioli ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 315 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți orz perlat, sare și piper, fasole borlotti și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de fasole cu orz, Supă de fasole și orz, și Supă de fasole și orz.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, combinați fasolea, legumele, ierburile, usturoiul și 1 litru de apă. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, acoperit, la foc foarte mic timp de 1 oră.
Între timp, clătiți orzul și puneți-l într-o tigaie mare cu pancetta și piper după gust. Se acoperă cu 1 litru de apă și se aduce la fierbere.
Adăugați orzul în supa de fasole și gătiți încă 1 oră, până când orzul este foarte fraged.
Gustați supa și reglați condimentele cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust.
Stropiți porții individuale cu ulei de măsline.