Supă de fasole și orz: Minestra di Fagioli

Supă de fasole și orz: Minestra di Fagioli
Supă de fasole și orz: Minestra di Fagioli ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 315 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți orz perlat, sare și piper, fasole borlotti și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de fasole cu orz, Supă de fasole și orz, și Supă de fasole și orz.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați fasolea, legumele, ierburile, usturoiul și 1 litru de apă. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, acoperit, la foc foarte mic timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, clătiți orzul și puneți-l într-o tigaie mare cu pancetta și piper după gust. Se acoperă cu 1 litru de apă și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
OrzOrz
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați orzul în supa de fasole și gătiți încă 1 oră, până când orzul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
4
Gustați supa și reglați condimentele cu sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
5
Stropiți porții individuale cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista