Supă De Fasole Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole verde. Această rețetă servește 6. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 175 calorii. Dacă aveți la îndemână fasole, ceapă, oțet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Supă De Fasole Verde, Supă de fasole verde și migdale, și Supă De Caserolă Cu Fasole Verde.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, combinați fasolea verde, usturoiul, pătrunjelul, sarea și apa pentru a acoperi și gătiți până când fasolea este fragedă.
Se prăjește slănina până se rumenesc, se lasă deoparte.
Adăugați ceapa și făina în grăsimea de slănină, amestecând până se omogenizează și se rumenesc.
Adăugați puțină apă din fasole, amestecând încet și constant pentru a preveni bulgări.
Gatiti sa se ingroase putin, apoi adaugati-l la supa de fasole si aduceti la fierbere. Se amestecă slănină crocantă, smântână și oțet.